Home Sweet Home

The client required a meeting space that reflected the relaxed and comfortable feel of a home environment. The space was transformed from a typical open office environment to an office retreat.

The 500 sq ft project in the heart of London was carried out in a 4 week programme. Our design used a Georgian style panelling to cover the traditional building structure, a custom hand made kitchen along with built in Av units to match the Georgian style.
The floor finishes and furniture were specially picked to bring the overall look and feel together. We then dressed the room with custom designed manifest and old antique items to really bring the home to the office.

Client: Home Sweet Home
Location: Canary Wharf
Size: 500 sq ft

SKILLS

Our in-house team has the ability to offer a complete range of services for your unique and bespoke project from start to finish.

DISCOVER MORE
Case Studies icon - Case Studies Solutions

WORK

We have years of experience in designing and building creative projects. Please check them out...

DISCOVER MORE