The Canteen

The Canteen is an independent floor in a large commercial building in the heart of London. The Canteen was designed to give a visual impact while keeping much of the CAT A fit-out required by the landlord. The canteen
has space for up to 90 covers seated, with a large serving desk for the take away service.

The 3,500 sq ft project in the heart of London was carried out in a 8 week programme. Our design included bringing the sea side and forest setting to a high rise building in the heart of London.
The typical office floor was transformed with flooring, custom joinery and wall finishes along with a commercial grade kitchen and serving counter. Custom grass walls along with an ice cream bike and feature lighting finished off the transformation.

Client: The Canteen
Location: London
Size: 3,500 sq ft
Industry: Financial Services

SKILLS

Our in-house team has the ability to offer a complete range of services for your unique and bespoke project from start to finish.

DISCOVER MORE
Case Studies icon - Case Studies Solutions

WORK

We have years of experience in designing and building creative projects. Please check them out...

DISCOVER MORE